Køkken

Køkken & Catering

Uafbrudt siden 1928 har et medlem af Arvidsen familien stået bag komfuret på et af byens hoteller
eller restauranter. Siden 1983 har et af disse steder været Pension Slaegtsgaarden. Vi har et stort
fokus på den mad vi servere skal være til at forstå og til at spise. Det er gammeldags mad med rigtig
hjemmelavet sovs til – præcis som mor lavede det. Nok har Simon gået på kokkeskole og stået I lære
– men det var hjemme I køkkenet med mor og mormor at Simon har lært det vigtigste – at lave en
rigtig opbagt sovs.
Et udvalg af vores gæsters favoritter er: den sprøde flæskesteg, Kalv stegt som vildt, Forlorenhare,
Grydestegt kylling, Stegt flæsk m. persille sovs eller endda den helstegte pattegris. Listen er lang.
Altid sluttet af med en dessert eksempelvis husets gl dags æblekage, fyldige choko-mousse eller
Sussi’s Citronfromage.
Der er også mulighed for at fine det hele op, hvis I ønsker noget ekstra ordinært til en særlig
begivenhed.

Catering
På slaegtsgaarden er vi leveringsdygtige på en masse forskellige løsninger, lige fra smørrebrød ud af
huset, til tapas eller brunch buffeter leveret og sat op I jeres eget hjem. Eller ét bestiks mâd
(suppe/gryderet) leveret til jagtfrokosten I det fri eller lign.
Kun fantasien sætter grænser – vi er dygtige og fleksible.
Brunch fra: 120,- pr couv
Tapas fra: 145,- pr couv
Gryderet m. mos fra: 100,- pr couv
Suppe m. brød fra: 85,- pr couv.
Smørrebrød fra: 60,- pr stk
Levering til hele øen fra: 250,-

Ring til på 0045 25231744 for et uforpligtigende tilbud.