FN's Verdensmål

På Pension Slaegtsgaarden syntes vi det er vigtigt man gør hvad man kan, hvor man er, med hvad man har. Vi har taget et aktivt valg om at støtte op om FNs Verdensmål. Vi gør en special indsats på følgende punkter:  
 
Punkt 3: Sundhed og Trivsel 
Vi giver vores gæster rig mulighed for at være aktive under deres besøg hos os. Vi har udarbejdet vores egne vandreruter til både dem der ikke kan gå så langt og de som vil gå hele dagen. Vi har sær aftaler med de lokale golfbaner. Vi har låne cykler. 
Ydermere støtter vi i form af vores velgørende initiativ: Velgjorenhed, som vi er medstiftere af. Børn og unges mentale og fysiske trivsel lokalt på Bornholm. 
Læs mere om vores arbejde med velgjorenhed her: https//www.velgjorenhed.dk 

Punkt 6: Vand og Sanitet 
Vand er en af de vigtigste elementer for vores klode og alle dem vi deler den med. Derfor er det vigtigt at vi passer på det efter bedste evne.  
På Slaegtsgaarden arbejder vi aktivt på ikke at bruge mere af det end nødvendigt og samtidig undgå for stor en forurening af vores spildevand. Derfor har vi aktivt øje på at optimere vores vandhaner og bruserer med sparehoveder og luftfiltre og samtidig bruge så få kemikalier som muligt i vores rengørings process. 
 
Punkt 11: Bæredygtige Lokalsamfund 
Som et af de lokalt drevne overnatningssteder der er tilbage på øen, og som 3. generation i familien der står i spidsen for hotellet, kan man godt sige vores rødder står dybt i den Bornholmske klippegrund. Det er derfor en hjertesag for os at støtte de lokale virksomheder og idrætsforeninger – for de har spillet en stor del af min opvækst og jeg ønsker den samme robuste grobund for min søn.  
 
Punkt 15: Livet på Land 
Naturen er vores allesammens fristed, den skal være til rådighed for alle – også for dem som ikke er født endnu. Men den Danske natur mangler plads. Derfor har vi i fællesskab med Den Danske Naturfond startet et samarbejde hvor vi pr direkte booking og andre tiltag samler ind, så Naturfonden kan frikøbe flere m2 til den danske natur. 
Vi råder altid vores gæster til at benytte sig af vores rige natur her på Bornholm og har altid forslag og opfordringer til gåture, cykelture eller oplevelser i den Bornholmske natur. 
Læs mere om vores samarbejde med Den Danske Naturfond her: https://www.naturfonden.dk  
Læs mere om FNs Verdensmål her: https://www.verdensmaalene.dk/